TYP KAPSAMINDA ALINACAK TEMİZLİK PERSONELİNİN SONUÇLARI VE TESLİM EDİLECEK BELGELER

07.03.2023

TYP Temizlik İşçisi Personel Alımı 06 Mart 2023 tarihi saat 09.00-16.00 saatleri arasında  İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonu'nda liste yöntemi (mülakat) ile katılımcılar belirlenmiştir.

TYP kapsamında katılımcı olmaya hak kazanan 52 Temizlik Görevlisi adayın isimlerinin yer aldığı liste aşağıda yer almaktadır. 

Listede bilgileri yer alan katılımcıların evrak teslimi 07.03.2023 tarihinde başlayacak olup 08.03.2023 saat 12.30 da  sona erecektir. 

Evrak teslimi Kocatepe Spor Kompleksi Dörtyol Mah. Aşık Veysel Caddesi No:2 Afyonkarahisar adresinde bulunan İl Müdürlüğümüze yapılacaktır.

Listede İsmi Bulunan Katılımcıların Teslim Etmesi Gereken Belgeler;

a. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı yanında olacak)

b. Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

c. Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi (aynı hanede oturan kişilerin yer aldığı belge, E-Devlet üzerinden alınabilir.)

d. Kendisi ve aile fertlerini kapsayacak şekilde aynı hanede yaşayan ve 18 (dahil) yaşından büyük kişilerin ayrı ayrı Sigorta Tescil ve Hizmet Dökümü ile Sosyal Güvenlik Kayıt Belgeleri(Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacaktır), Maaş Bordroları, öğrenci ise öğrenci belgesi 

e. Maaş Bordrosu (Aynı hanede ikamet eden ve çalışan kişilerden en son aldığı 2 aya ait maaş bordroları, fazla mesai bordroları, ikramiye bordroları, vb. tüm bordrolar.)

f.        Adli Sicil Kayıt Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir.)

g.        Fotoğraf (1 adet) (Vesikalık veya biometrik olabilir.)

ğ.        Beyan Formu (İl Müdürlüğümüzden temin edilecek olup, evrak teslimi esnasında doldurulacaktır.)

*Hane toplam gelirine ikramiye, promosyon, mesai dahil zirai kazançlar ve diğer tüm kazançlar dahil edilecektir. Başvuruda bulunan kişinin 01.03.2023 tarihi itibarıyla sigortalı olmaması ve toplam hane gelirinin  asgari ücretin 1,5 katını  geçmemesi gerekmektedir.

 TYP KATILIMCI OLMAYA HAK KAZANAN PERSONEL LİSTESİ (1).pdf