Gençler, 10 Kasım Atatürk’ü anma kapsamında çizilen resim ve ebru çalışmalarını Park Afyon Alışveriş Merkezinde sergiliyor.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü - Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyeleri eğitimlerde çizdikleri resim ve ebru çalışmalarını Park Afyon Alışveriş Merkezinde sergiliyor. 10 Kasım Atatürk’ü Anma kapsamında açılan sergi 10 Kasım 2017 akşam saatlerine kadar devam edecek.

Serginin ilk ziyaretçilerinden olan Halk eğitim Merkezi Müdürü Murat Diktaş, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk’ten açılan sergi hakkında bilgi alarak yapılan eserleri inceledi. Ebru Eğitmeni Ömer Faruk Barış, kendi yaptığı tabloyu Diktaş’a hediye etti.

Sergiyi ziyarete gelenler aynı zamanda burada bulunan Gençlik Merkezi standını da ziyaret ederek Gençlik Spor Bakanlığı projeleri ile Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi alabilecekler. Gençlik Merkezi üyesi gençler tarafından müzik dinletileri, satranç ve mangala oyunları öğretimi gibi birçok faaliyet sergi süresince tanıtım standında devam edecek.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sergide emeği geçen Resim Öğretmeni Pelin Yıldırım’a, Ebru Eğitmeni Ömer Faruk Barış’a, Gönüllü Gençlere, Halk eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Park Afyon Yönetimine teşekkür ederiz.

10 Kasım akşamına kadar devam edecek sergiye tüm halkımız davetlidir.