Okullar arası Güreş Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler (A) kategorisinde Genç Kalemler Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Dur ve Genç Kızlar (A) kategorisinde Spor Lisesi öğrencileri Fatma Nur Karayiğit ile Özlem Erdoğan Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya aldılar. 

Okul Sporları Gençler (A) Türkiye Güreş Şampiyonası 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Sivas ilinde yapıldı. 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya grekoromen ve serbest stilde 113 takımdan 190 sporcu katıldı.

Müsabakalara Afyonkarahisar’ı temsilen mindere çıkan sporcularımız serbest stilde ter döktü. Heyecan dolu şampiyona sonucunda Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Sporcusu aynı zamanda Genç Kalemler Anadolu Lisesi öğrencisi Hüseyin Dur Genç Erkekler (A) kategorisi 60 kiloda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Genç Kızlar (A) kategorisinde ilimizi temsil eden Spor Lisesi Öğrencileri Fatma Nur Karayiğit 65 kiloda, Özlem Erdoğan ise 72 kiloda mindere çıkarak gümüş madalya kazandı.  

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.