Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler il birinciliği müsabakalarında dereceye girenler sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Okul Sporları 2019-2020 sezonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar ve Gençler Bisiklet il birinciliği yarışları tamamlandı. Yapılan yarışlar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, Bisiket İl Temsilcisi Osman Çoban ve Şube Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. 

Yıldız kızlarda Sudenaz Öz birinci, Zeynep Uyar ikinci, Emine Nur Koca üçüncü ve Şeyma Nur Şahin dördüncü oldu. Yıldız Erkeklerde ise Emirhan Büyükkebabcı birinci, Mahmut Maya Tepek ikinci, Muhammed Duman üçüncü ve Mehmet Emin Özdemir dördüncü oldu. Yıldız Kızlarda ve Yıldız Erkeklerde Ertuğrul Gazi Ortaokulu takım halinde birinci olarak iki kupayı da aldı.

Genç kızlarda Dilara Candan birinci, Gamze Tokdemir ikinci, Aleyna Ceylin Yavuz üçüncü ve Duygu Çavdar dördüncü olurken takım sıralamasında Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji takımı şampiyonluk kupasını kaldırırken Ahi Evran Anadolu Lisesi ikinci ve Susuz Lisesi üçüncü oldu. Genç Erkeklerde ise A ve B olmak üzere  iki grupta yarışlar düzenlendi. Genç Erkekler A grubunda İbrahim Eyret birinci, Yusuf Kemal Kaytan ikinci, Serdar Ayvalı üçüncü ve Mustafa Çekiç dördüncü oldu. Takım sıralamasında ise Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji şampiyon, Susuz Lisesi ikinci oldu. Genç Erkekler B kategorisinde ise Emre Omatca birinci, Muhammed Halil Çekiç ikinci, Utku Ünal üçüncü ve Samet Özbek dördüncü oldu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.