19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ip atlama, top sektirme, şınav, karate de kata ve taekwondo pumse yarışmalarında dereceye girenler belli oldu.

Sosyal medya üzerinden duyurulan yarışmalara vatandaşlar video göndererek katıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yarışmalar sonucunda dereceye girenler belirlendi. 

Online İp atlama yarışması küçükler kategorisinde kızlarda Meryem Kaçar birinci, Melis Kuytu ikinci olurken erkeklerde Efe Hayat birinci oldu. Yıldızlarda ise kızlarda Cemre Türkoğlu birinci, Rümeysa Davsal ikinci olurken erkeklerde Celal Demir birinci Emirhan Baser ikinci oldu. Gençler kategorisinde kızlarda Hazel Balık Erkeklerde de Emirkan Yılmaz birinci oldu. Yetişkinlerde kızlarda İsmet Ekmekçi birinci olurken erkeklerde Hasan Cebeci birinci Kurtuluş Aslan ikinci oldu.

Futbol Topu Sektirme yarışmasında küçüklerde Yiğit Aslan ile Mehmet Emir Seçer birinci oldu. Yetişkinlerde de Muhammed Ali Esener erkekler kategorisinde, Türkan Hayat kadınlar kategorisinde birinci oldu.

Şınav yarışmasında küçükler kategorisinde kızlarda Elanur Arık birinci olurken erkeklerde Kaan Memiş birinci, Alperen Çelikbilek ikinci oldu. Yıldız Kızlarda Selin Hayat birinci, Ayça Gülsem Coşkun ikinci ve Senem Nur Asar üçüncü oldu. Yıldız Erkeklerde Efe Bayrak birinci, Ramazan Özkan ikinci ve Yusuf Seyrek üçüncü oldu. Genç kızlarda Ayşe Yılmaz birinci, Sinem Mert Genç ikinci oldu. Genç Erkeklerde ise Selehattin Güngel ile Emirkan Yılmaz birinciliği paylaşırken Selman Dinler ikinci ve Mehmet Ali Sancak üçüncü oldu. Yetişkin Kızlarda Huriye Gamze Aslan birinci olurken Erkeklerde Ümit Tercan birinci oldu.

Taekwondo Pumse yarışması 10-13 yaş kızlarda Medine Sıla Uyalar birinci, Hayrunnisa Uğur ikinci ve Elif Hilal Yonca üçüncü olurken erkeklerde Mustafa Şakar birinci oldu. 14-16 yaş kızlarda Irmak Sude Arda birinci Sıla Güzel ikinci olurken erkeklerde Rmazan Koçyiğit birinci oldu. 17-20 yaş kızlarda Menekşe Şakar birinci Sümeyye Kaplan ikinci oldu.

Karate yarışmalarında küçükler bayan katada Melek Gültekin birinci, Belinay Talyan ikinci olurken Nazmiye Baki ile Yağmur Çelik üçüncülüğü paylaştı. Küçükler Bay Kata da Mustafa Enes Koçak birinci, Kaan Memiş ikinci ve Utku Çelik ile Alperen Çelikbilek üçüncülüğü paylaştı. Yıldız Bayan Kata Esra Çelik birinci, Türkan Ayer ikinci ve Fatma Keser ile Hayrulnisa Çiğirdik üçüncülüğü paylaştı. Yıldız Bay Katada Mehmet Tür birinci, Burak Çetinkaya ikinci, Ahmet Emin Duman ve Muhammed Jasmin üçüncü oldu. Gençler kategorisinde ise bayanlarda Ayşe Yılmaz birinci, Gizem Vural ikinci, Selvi Başoğlu üçüncü olurken erkeklerde Selehattin Güngel birinci, Emirkan Yılmaz ikinci ve Ahmet Çakal üçüncü oldu.

Ödüller Adreslere Teslim Edilecek

Korona virüs tedbirleri gereğince dereceye giren vatandaşlarımıza ödülleri adreslerine teslim edilecek. Bunun için dereceye girenlerin ad soyad, adres, telefon gibi iletişim bilgilerini afyongsim@gmail.com adresine bildirmesi gerekmektedir.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yarışmalara katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, dereceye girenleri tebrik ederiz.