Online ortamda gerçekleştirilen Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması bölge finalinde ilimizi temsil eden Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri takımı bölge birincisi olarak, Türkiye finallerine katılma hakkı kazandılar.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “Kim Bilir” sloganıyla Türkiye geneli düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması bölge finali pandemi nedeniyle online olarak yapıldı. Görüntülü program üzerinden yapılan yarışmada herhangi ir kopya durumu olmaması için ortamı çeken bir kamera daha yer aldı. İlk sonuçlara göre Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri takımı birinci oldu. Ortamı çeken kameraların incelenmesinin ardından nihai sonuç Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yayınlanacak.

Ege bölgesinde yer alan Gençlik Merkezlerini temsilen il birincileri bölge birinciliği için kıyasıya mücadele ettiler. Üniversite kategorisinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezlerini temsilen bölge finali için yarışan gençler bölge birincisi oldular.  Mihriban Tomris Yüksel, Elveda Çınar ve Türker Aydın’dan oluşan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi takımı Ege Bölgesini temsilen Türkiye finalinde diğer bölge birincileri ile yarışacaklar.  

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bölge birincisi olan takımımızı tebrik eder, Türkiye finallerinde başarılar dileriz.