Okul Sporları Voleybol Genç Kızlar ve Erkekler (B) Kategorisi müsabakaları 09 Aralık 2014 Salı günü oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

SANDIKLI’DA MUHTEŞEM BİR FİNAL GÜNÜ

Günün ilk final müsabakası Voleybol Genç Kızlar (B) kategorisi müsabakası ile gerçekleşti. Sandıklı ilçesinde oynanan maçta Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi le Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Rakibini 3 – 0 yenmeyi başaran Yunus Emre Anadolu Lisesi İl Birincisi olmayı başardı.

Sandıklı’da ki müsabakada Sandıklı Kaymakamı Faik ARICAN, Belediye Başkanı, Mustafa ÇÖL, Garnizon Komutanı Mustafa Kemal ÇEVİK, kurum müdürleri, ve her iki okulun öğrencileri takımları yalnız bırakmadı. Sandıklı kaymakamı Faik ARICAN müsabaka sonrasında her iki takım oyuncularını ve öğretmenlerini kutlarken final müsabakasının Sandıklı da iki Sandıklı takımı arasında oynanmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Sandıklı kaymakamı Faik ARICAN müsabaka sonrasında her iki takım sporcularına, öğretmenlerine, müsabaka hakemlerine ve İl Müdürlüğümüz Okul Sporları Servisi çalışanlarına Park Otel’de teşekkür yemeği de verdi.

SON ANINA KADAR TAM BİR FİNAL

Voleybol Genç Erkekler (B) kategorisi final müsabakasında ise Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ali Çağlar Anadolu Lisesi izleyenleri maçın son anına kadar tam bir final yaşattı.

Maça hızlı başlayan Afyonkarahisar MTAL ilk seti 25-14 önde bitirdi. İkinci sette toparlanan Ali Çağlar Anadolu lisesi25-18 le durumu 1 – 1 yaptı. 8 – 0 geriye düşmesine rağmen pes etmeyen Afyonkarahisar MTAL 25 – 22 ile 3. Seti kazanmayı başardı. Dördüncü sette işi sıkı tutan Ali Çağlar Anadolu Lisesi 25 – 19 la kazanarak maçı 2 – 2’ ye getirdi. Ali Çağlar Anadolu Lisesi beşinci ve son sette skoru 14 – 10 getirmesine rağmen 15 – 17 kaybetti ve Afyonkarahisar MTAL  maçı 3 – 2 kazanarak şampiyon oldu.

 

Genç Kızlar (B) sıralama:

  1. Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi
  2. Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi
  3. Süleyman Demirel Fen Lisesi
  4. İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi

 

Genç Erkekler (B) sıralama

  1. Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  2. Ali Çağlar Anadolu Lisesi
  3. Sandıklı İmam Hatip Anadolu Lisesi
  4. Özel AOSB Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi