BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE  BÖLGESEL VOLEYBOL LİGİ (BAYAN-ERKEK) 2015-2016 Sezonunda da devam edecektir.
BÖLGESEL LİGE (BAYAN-ERKEK);
* Geçen sezon (2014-2015) ilinde en az 4 takımlı Büyükler Ligi (Bayan-Erkek) yapan illerin takımları,
* Geçen sezon ilinde yapılan Büyükler (Bayan-Erkek) mahalli ligine iştirak edememiş takımlar,
* Müsabakalar birbirine yakın il ve ilçe takımları arasında oynatılacak ve Lige Katılım ücreti 350 TL olacaktır.
Bölgesel Liglerin voleybolun alt yapısına yönelik bir lig olma özelliğini kaybetmemesi için bu liglerdeki TAKIMLAR KADROSUNDA AY-GÜN HESABINA BAKILMAKSIZIN 35 YAŞINDAN GÜN ALMIŞ EN FAZLA 2 SPORCUYA LİSANS ÇIKARTABİLECEKLERDİR. (1980 ve 1979-78… BÜYÜK OYUNCU STATÜSÜNDE OYNAR) Sporcu Lisanları İl Müdürlüklerinden çıkarılacaktır. Kulüplerin aynı zamanda Federasyonumuz web sayfasında (www.tvf.org.tr) bulunan kulüp oyuncu listesini (Adı-Soyadı, Doğum yeri tarihi, TC Kimlik no, Lisans no) Federasyona bildireceklerdir. (sporcu sayısı 22 kişiyi geçmeyecektir) ve İl Müdürlüklerinden çıkarttıkları lisans ile maçlara çıkacaklardır. Maçlarda Gözlemci ve Baş Hakem lisansları kontrol edecektir.

* Müsabakalar 1. Etapta; 4-6’şar takımlı Federasyonca belirlenecek coğrafi gruplar arasında TEK DEVRELİ TURNUVA usulüne göre oynanacak, gruplarda dereceye giren takımlar Final Etaplarına iştirak edeceklerdir. Finalde Federasyonca belirlenecek sayıdaki takımlar 3.Deplasmanlı Voleybol Liglerine (Bayan-Erkek) terfi edecektir.

* Takımın başında sahaya çıkacak Antrenörlerin, 2015-2016 vizesi yapılmış olmak üzere Baş Antrenör 2. Kademe, Yardımcı Antrenör 1. Kademe belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Vize yaptırmayan antrenörler sahaya çıkamayacaktır. *Takımların başında mutlaka antrenör bulunacaktır. Sahaya antrenörü olmayan takımlar çıkamayacaktır.
* Katılım için: Ekteki TAAHHÜTNAME-KULÜP BİLGİ FORMU ve 350 TL katılım ücretinin yatırıldığını belgeleyen dekont aslının 11 Aralık 2015 Cuma gününe kadar Federasyona gönderilmesi gerekmektedir.
* 11 Aralık 2015 Cuma gününe kadar müracaatını yapan takımlar belli olduktan sonra gruplar oluşturularak Fikstürler İl Müdürlüklerine gönderilecektir.

Bölgesel Lig Taahhütnamesi için TIKLAYINIZ

Bölgesel Lig Listesi için TIKLAYINIZ