Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Dr. Yunus Tortop’un Zafer koleji ile Afyon Belediyespor yıldız erkekler maçının hava atışını yapması ile 2015-16 sezonu kulüpler arası liglerin stardı verildi. 

Afyonkarahisar Basketbol İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen kulüpler arası Yıldız Erkekler Basketbol ligi müsabakaları Gazi Anadolu Teknik ve Mesleki Anadolu lisesinde İl Müdürümüz  Dr.Yunus Tortop’un hava atışı başladı. 

HEPİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

Basketbol sezonunda liglerinin başlaması nedeni ile kulüpler arası yıldız erkekler liginde  Zafer Koleji ile Afyon Belediyespor (A) takımı arasında oynanan ilk maçın hava atışını gerçekleştiren  İl Müdürümüz Dr.Yunus Tortop, “Basketbol sporu ilimizde en fazla ilgi gören sporlar arasında yer alıyor. Müsabakalarda kazanmaktan daha çok dostluğa arkadaşlığa önem verin. Türk sporcusuna yakışır  centilmence mücadele edin. Hepiniz bizler için önemlisiniz. Sağlıklı nesil olarak gelecekte ülkemizi sizler yöneteceksiniz. Sizlere ve Basketbol camiasına yeni sezonumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Basketbol İl Temsilcisi  Feyzullah Demirkale’de yaptığı açıklamada , “2015-2015 sezonunu kulüpler  arası yıldız erkekler müsabakaları ile başlatıyoruz. İnşallah bir aksilik olmadan liglerimiz tamamlarız. Müsabakalar oldukça çekişmeli olacaktır. Tüm kulüplerimize, antrenörlerimize ve basketbol oynayan sporcularımıza kazasız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Tüm halkımızı müsabakaları izlemeye davet ediyoruz” dedi