Afyon’da organize edilen TKBL Federasyon Kupası Final mücadelesinde Osmaniye Gençlik, büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Mersin Basketbol’u 57-49’luk skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyonluğa ulaşan Osmaniye Gençlik’e şampiyonluk kupası ve madalyalarını Afyon Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ve TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Türkmen ile Tamer Dişbudak sundu.

Final oynama başarısı gösteren Mersin Basketbol’a teşekkür plaketlerini Afyon Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay takdim etti.

TKBL Federasyon Kupası Sekizli Final organizasyonunun en değerli oyuncusu seçilen Ziomara Morrison’a ödülünü, Afyon Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu sundu.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu seçilen Osmaniye Gençlik oyuncusu Tuğçe İnöntepe’ye ödülünü, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Türkmen verdi.

Diğer yandan TKBL Federasyon Kupası Sekizli Final organizasyonunun Afyon’da düzenlenmesi adına teşekkür plaketleri sunulurken, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay’a, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenörler Derneği Afyon Şubesi (TÜFAD), teşekkür plaketi takdim edildi.