2019-2020 Afyonkarahisar Küçükler Satranç İl Birinciliği turnuvalarında dereceye girenler belli oldu. 

Afyonkarahisar Satranç İl Spor Dalı Temsilciliği tarafından düzenlenen 7-12 yaş Küçükler Satranç Turnuvası 12 grupta yapıldı. Turnuvalarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi.

7 yaş kızlar kategorisinde Ayşe Ceren Akman birinci oldu erkeklerde ise Muhammet Semih Düzgün birinci, Faruk Barış Lenger ikinci ve Yağız alancı üçüncü oldu.  8 yaş kategorisi kızlarda Cansu Kıyar birinci, Elif Başer ikinci ve Selin Dörgöz üçüncü olurken erkeklerde ise Ömer Faruk Özen birinci, Enes Sert ikinci ve Murat Yağız Çetinkurşun üçüncü oldu. 9 yaş kategorisi kızlarda Fatma Berra Gelişgen birinci, Elif Aliye Erişen ikinci ve Ceylin Yağcı üçüncü olurken erkeklerde ise Mustafa Ergün birinci, Öymen Saraç ikinci ve Kerem Samet Şener üçüncü oldu. 10 yaş kategorisi kızlarda Belinay Berke birinci, Zeynep Rana Akpınar ikinci ve Buğlem Kurşun üçüncü olurken erkeklerde ise Ahmet Eren Can birinci, Şükrü Erarslan ikinci ve Kayra Balyemez üçüncü oldu. 11 yaş kategorisi kızlarda İclal İşyar kura sonucu birinci, Zeynep Çiftçi ikinci olurken erkeklerde ise Onur Öztürk birinci, Recep Deniz Bayram ikinci ve Ali Kerem Ulu üçüncü oldu. 12 yaş kategorisinde kızlarda Ayça Duru Kundak birinci olurken erkeklerde ise Ali Efe Özen birinci, Kaan Saylam ikinci ve Taha Soykasap üçüncü oldu. 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.