Türkiye Satranç Federasyonu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde büyük turnuvaya imza atıyor.

Türkiye’nin dört bir yanında 7’den 70’e tüm satranç sporcularının hamle yapabileceği anlamlı turnuvada 19 Mayıs’ın coşkusu ve sevgisi satranç sporunun birleştirici gücüyle buluşacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası Chess.com Online Satranç Platformu üzerinden 19 Mayıs Salı günü tüm illerde eş zamanlı olarak saat 15:00’te başlayacak.

Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde, Afyonkarahisar Belediyesinin destekleriyle Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından turnuvaya katılan il genelinde dereceye giren sporcularımıza 20 Yaş Altı kategorisinde birinciye Eşofman Takımı, ikinciye Sırt Çantası ve üçüncüye Yağmurluk verilecek olup 20 yaş altı en iyi bayan sporcuya eşofman takımı verilecektir. 20 Yaş üstü kategorisinde birinciye eşofman takımı, ikinciye sırt çantası ve üçüncüye yağmurluk  verilecek olup 20 yaş üstü en iyi bayan sporcuya eşofman takımı verilecektir.

Ayrıntılı bilgi için http://www.afyon.tsf.org.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yarışmaya katılacak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.