Avrupa Spor Haftası her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanacak. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah DERECİ’nin katılımlarıyla Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu’nda saat 11.00’de yapılan açılışa sporcular ve halkımız yoğun bir ilgi gösterdi.

Açılış töreni, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah DERECİ’nin konuşmalarıyla başladı. Konuşmasında pandemi sürecinin toplumu hareketsizliğe ittiğini belirten İl Müdürümüz, Avrupa Spor Haftası’yla birlikte halkımızın her kesiminin yediden yetmişe sağlıklı ve spor dolu bir döneme girmesini temenni ettiğini dile getirdi.

Açılış Töreni; karate, jimnastik, tekvando, muay thai dallarında yapılan renkli gösterilere sahne oldu. Yapılan gösteriler katılımcılar tarafından büyük bir heyecanla takip edildi.

Yaptıkları gösterilerle programımıza renk katan Afyon Jimnastik Ekibi ve Şanlı Spor Kulübü’ne (muay thai) teşekkür ediyoruz.

Avrupa Spor Haftası yapılacak etkinliklerle dolu dolu kutlanmaya devam edecek. 3000 yıllık tarihi Frig medeniyetinin beşiği olan Frig Vadisi’nde 25 Eylül 2021 Cumartesi saat 12.00’de yapılacak doğa yürüyüşüne bütün vatandaşlarımız davetlidir. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz servis olacak olup servis 11.00’da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonundan hareket edecektir.