Bende Spor Yapacağım projesi kapsamında yola çıkan Bilecikli Gençler İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop’u ziyaret etti.

Bende Spor Yapacağım projesi kapsamında bisiklet sporu yapan 32 Bilecikli sporcu Konya ilinde Hazreti Mevlana Müzesi mevkiinde yapılacak olan bisiklet dostluk turuna katılmak için yola çıktılar. Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Konya’ya giderken Kütahya ve Afyonkrahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarete Bilecik İl Müdürü Aslan Yıldız, Proje Koordinatörü Sevcan Akıncı, Proje üyeleri ve 32 sporcu katıldı. 

Konferans salonunda gerçekleşen ziyarette Bilecik İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop’a Osmanlı tuğrasından oluşan tablo hediye etti. Afyonkarahisar Spor Kompleksi hakkında bilgi veren İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop daha sonra misafirlerine tesisleri gezdirdi.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilecik Gençlik Spor Kulübünün hazırladığı Bende Spor Yapıyorum projesinin amacı, gençlerin bisiklet sporu yaparak, sporun takım ruhu, yardımlaşma, dayanışma, heyecan duyma, centilmence rekabet etme gücü kullanılarak, elit sporcu yetiştirilmesi ve model alma yöntemi ile sosyal uyum ve topluma entegrasyonlarının sağlanmasıdır. Proje kapsamında gençler Konya’da bisiklet dostluk turuna katılacak ve Konya Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde bisiklet sporu yapan gençler ile tanışarak dostluk köprüsü kuracaklar.