Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi ve Uydukent Bilgi Evi’nin birlikte organize ettiği İftar davet yaklaşık 400 kişinin katılımıyla birlikte Kristal Düğün Salonu’nda gerçekleşti

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi’nin girişimleriyle Uydukent Bilgi Evi’nin destekleriyle Kristal Düğün Salonu’nda iftar davet düzenlendi. Davete İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Memur-Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız, çok sayıda il müdürleri, sivil toplum örgütleri üyeleri, akademisyenler şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler katıldı. 

Ezanın okunmasıyla birlikte yemek başlarken, yemekle birlikte Niyazi Sak Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. Ney dinletisi sema gösterisiyle yemek son buldu. Davetten sonra konuşan Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, “Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi ve Uydukent Bilgi Evi olarak organize ettiğimiz iftar yemeğine gösterilen teveccühten dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunarım. Yoğun tempodan dolayı unuttuğumuz ya da geç haber verdiğimiz kişilerden, beklenti üzerinde bir katılım olduğundan ekstra ilgilenemediğimiz misafirlerimizden kurumum ve şahsım adına özür dilerim. Her şeye rağmen davetimize icabet eden yaklaşık 400 katılımcıya, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak'a, her fırsatta yanımızda olduğunu hissettiğimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr.Yunus Tortop'a, değerli il müdürleri ve akademisyenlere, Memur-Sen İl Başkan'ına Abdulkadir Hız’a, İl Şube Müdürleri ve ilçe spor müdürü arkadaşlarıma, değerli okul müdürleri ve öğretmen arkadaşlarıma, semazen ekibimize, neyzen gencimize, Kuran-ı Kerim tilaveti için Niyazi Sak ve müezzin arkadaşımıza, gizli sponsorumuza, gençlik merkezimiz çalışanlarına, eğitmenlerimize ve yoğun ilgi gösteren İl Spor Müdürlüğü personelimize teşekkürlerimi sunarım. Kusurumuz olduysa affola” dedi. 

Yemek sonrasında bir alt katta yer alan Karahisar Gençlik Merkezi’nde meşrubat ikramları yapıldı.