2016-2017 futbol sezonunda Liglerde Uygulanacak Esaslar ve Değişen Futbol Oyun Kuralları hakkında Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz B Blok Konferans Salonunda yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen, TFAD Başkan Yardımcısı Mehmet Dönerkaya, İl Tertip Kurulu Üyesi Soner Ballıpınar, Disiplin Kurulu Başkanı Şükrü Pancar, , İl Hakem Kurulu Başkan Süleyman Güneş, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Arif Yavaş, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği, Sağlık Görevlileri ve Futbol Kulüplerindeki yetkililer katıldı.

Futbol Oyun Kuralları hakkındaki bilgilendirmeyi İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, sahalar ve tesisler hakkındaki bilgilendirmeyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Disiplin Kurulu’nun görevlerini İl Disiplin Kurulu Başkan Vekili Şükrü Pancar, Saha Komiserleri’nin görevini Saha Komiserleri Derneği Başkanı Arif Yavaş, İl Tertip Komitesi’nin görevlerini ise İl Tertip Komite Üyesi Soner Ballıpınar anlattı.