Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler A kategorisi yapılan final maçıyla tamamlandı. Finalde AOSB Özel Rahmiye Sare Palalı Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi olurken ikinci Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Teknik Meslek Lisesi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler A kategorisinde final heyecanı yaşandı. Yarın finalde rakiplerini geride bırakan AOSB Özel Rahmiye Sare Palalı Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi (Teknik Kolej) ile Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Teknik Meslek Lisesi finalde karşı karşıya geldi. Final maçında rakibine oranla daha başarılı performans sergileyen Teknik Kolej rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Aldığı şampiyonlukla Voleybol Genç Erkekler A kategorisinin şampiyonu olan AOSB Özel Rahmiye Sare Palalı Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi Afyonkarahisar’ı grup müsabakalarında temsil edecek. Teknik Koleje mağlup olan Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Teknik Meslek Lisesi ise müsabakaları ikinci olarak tamamlamayı başardı.

Yarı finalde mağlup olan Teknik Koleji 3-2 mağlup olan Osmangazi Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazanan Osmangazi Anadolu Lisesi turnuvayı üçüncü olarak tamamlarken Cumhuriyet Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.