Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) kayıtlarımız başlamıştır.

İl Spor Merkezleri Kurslarımız 5-18 yaş grubu için tüm kurslarımız ücretsizdir. Ayrıca Engelli vatandaşlarımız için yaş sınırı olmadan açılan kurslarımızda tüm branşlardan ücretsiz olarak yararlanabilmektedir.

Sporu toplum içinde alışkanlık haline getirebilmek, öncelikle çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, vatanını milletini seven hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli seven elit sporcular yetiştirip spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturarak milletlerarası alanda üstün başarılar elde edebilecek kabiliyetli sporcular yetiştirmeye katkıda bulunmak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ana görevlerindendir. Bu amaçla bu yıl açılmakta olan İl Spor Merkezlerinin bu yıl ki kayıtları başlamış olup 29 Haziran’da açılışı yapılacaktır.

2017 yılı İl Spor Merkezleri kayıt yapılması halinde Atletizm, Badminton, Basketbol, Jimnastik, Eskrim, Güreş, Futbol, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Taekwon-do, tenis, voleybol, vücut geliştirme, okçuluk, yüzme, özel sporcular atletizm, özel sporcular basketbol, özel sporcular jimnastik ve özel sporcular masa tenisi spor dallarında faaliyet gösterilecektir. İl Spor Merkezlerine 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzden alacakları formu doldurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: