Bolu’da 29 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında yapılan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Emre Karahan ve Öğuzhan Köksoy üçüncü oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 2017 yılı faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası 29 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Bolu' da gerçekleşti. Bolu’da yapılan müsabakalarda Afyonkarahisar Merkez ve Bolvadin ilçesinden olmak üzere 14 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalarda mücadele eden 14 sporcuya Kick Boks İl Temsilcisi Serdar Şanlı, Antrenör Zeki Salih Çürük refakat etti. 14 sporcu Point Fighting branşında yarışan sporcular arasından Emre Karahan ve Oğuzhan Köksoy yarı finale kadar geldi. Yarı Final müsabakasındaki rakiplerine mağlup olan sporcular turnuvayı üçüncü olarak tamamlamayı başardı.

KİCK BOKSCULAR NİĞDE’YE GİDECEK

Afyonkarahisarlı Kick Boksçular, 20-26 Temmuz tarihleri arasında Niğde’de yapılacak olan Kick Boks K1 Şampiyonası’na 12 sporcu ile katılacak. Yapılacak profesyonel turnuvadan derece almak isteyen Kick Boksçular Afyonkarahisar’ın adını Türkiye çapında duyurmak istiyor.