Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği protokolü kapsamında Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Afyonkarahisar’da start alacak.

9 Mayıs 2018 tarihinde Afyonkarahisar  genelinde 3. sınıfta okuyan öğrencilere yönelik yapılacak olan yetenek taraması projesi ile ilgili olarak uygulama ekibi ve okul idareci ile ilgili toplantı yapıldı. Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerden oluşan uygulama ekibine Proje Koordinatörü Muhammed Doğan tarafından proje ile ilgili bilgi verildi. Akabinde tesislerimizde yetenek taraması ile ilgili test istasyonu kurularak uygulamalı olarak istasyonda yapılacaklar anlatıldı.  

7 Mayıs 2018 Pazartesi günü Rehberlik Araştırma Merkezi toplantı salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop, İl Milli Eğitim Şube Müdürü M.Hüseyin Beber, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Okul Sporları İl temsilcisi Muhammed Doğan ile Okul idarecileri bir araya geldi. 

Toplantıda 9 Mayıs 2018 tarihinde başlayacak olan yetenek taramasına katılacak olan öğrencilerin katılacağı testler ve uygulanacak süreç hakkında ayrıntılı bir bilgilendirme yapıldı.

Veli Sağlık ve İzin Belgesi

konaklama Dosya İndir

Yetenek Taraması Slayt

konaklama Dosya İndir