2018-2019 sezonu Masa Tenisi İl temsilciliği faaliyet programında yer alan 1. Zafer Haftası Ulusal Masa Tenisi turnuvası tamamlandı. Afyonkarahisar Belediyesinin katkıları ile düzenlenen turnuvaya aralarında Adana bölgesinden milli sporcular Zihni Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner’in de olduğu 98 sporcu katıldı.

Çiğiltepe Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 18 yaş altı kategorilerde birincilere 200 TL, ikincilere 150 TL ve üçüncülere 100 TL verilirken  18 yaş üstü kategoride birinciye 750 TL, ikinciye 500 TL üçüncüye 250 TL ödül verildi. 

Yapılan müsabaka sonucunda 18 yaş altı kategorilerde Küçük Kızlarda birinci Beyzanur Korkmaz Kastamonu, ikinci Hatice Söğüt Muğla ve üçüncü Selin Sarıkaya Muğla oldu. Küçük Erkeklerde ise birinci E. Berk Yıldırım Isparta, ikinci Ege Eroğlu Muğla ve üçüncü Kerem Küçüktepe Isparta oldu. Yıldız- Genç Kızlarda ise birinci Gaye Karataş Muğla, ikinci Sedanur Özkaya Denizli ve üçüncü Hanife Durmuş Afyon oldu.  Yıldız - Genç Erkeklerde birinci Hüseyin Seçkin Isparta, ikinci Muzaffer Emir Ülgü Denizli ve üçüncü Samiye Uygun Muğla oldu.

18 yaş üzeri Büyük Kızlarda birinci Kezban Piliç İzmir, ikinci Keziban Altun Işık Afyon ve üçüncü Yasemin Kuzu Afyon olurken büyük erkeklerde birinci Zihni Batuhan Şahin Adana, ikinci Oğuzhan Öner Adana ve üçüncü Berkay Hocaoğlu İzmir oldu.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca yapılan turnuvaya katkılarından dolayı Afyonkarahisar Belediyesine, Afyonkarahisar Masa Tenisi İl Temsilciliğine ve Aktat şekerlemeye sponsorluğundan dolayı teşekkür ederiz.