25-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında Afyonkarahisar ve Kütahya'da olmak üzere iki farklı program gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar programı kapsamında, 25 Ağustos'ta Afyon, Kütahya ve çevre illerden katılacak yaklaşık 3 bin genç Şuhut Atatürk Evi'nde bir araya geldi. Törenin ardından Bakan Veysel EROĞLU, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf GÜNER, AK Parti Millet Vekili Halil ÜRÜN, CHP Milletvekili Ahmet TOPBAŞ, MHP Milletvekili Kemalettin YILMAZ ve diğer protokol üyeleri ile birlikte şehir stadyumuna kadar yürüyüş yapıldı.

Şehir stadyumunda Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Zeki KUŞ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları Protokol üyelerine t-shirt ve şapka dağıttılar. Zafer haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Milli parklar tenis ve futbol müsabakalarında dereceye giren takım ve sporculara ödülleri Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf GÜNER tarafından verildi. 

''Ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri!.''
Kütahya programında ise Başkomutanlık Meydan Muharebesinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri!.'' emrini verdiği karargâhın yerinde bulunan Dumlupınar İlk Hedef Anıtı önünde törenler düzenlenecek. Ayrıca, Kurtuluş Savaşı boyunca tüm cephelerde şehit düşen vatan evlatlarının anısına yapılan Dumlupınar Şehitliği'ne Mehter Takımı eşliğinde yürünecek.