Afyonkarahisar’da yapılan Bölge Karmaları Futbol Turnuvasında İstanbul Karması Şampiyon oldu.

Yarı Finalde Adana Karması’nı mağlup eden Ankara Karması ile Sakarya Karması’nı rahat geçen İstanbul Karması finalde karşı karşıya geldi. Heyecan dolu geçen final maçında İstanbul Karması dk 45’te bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Bölge Karmaları Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaşan İstanbul Karması, kupasını ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara’dan teslim aldı.

Bölge Karmaları Futbol Turnuvasının Afyonkarahisar’da düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi. TFF Görevlileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop’a, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı’ya, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş’e, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen’e plaket takdim edildi. 

Final maçında İstanbul’a mağlup olarak ikinci olan Ankara Karması’na madalyalarını ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen takdim etti. Ankara, ikincilik kupasını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop’dan teslim aldı. 

Final maçını kazanan İstanbul Karması ise kupasını ve madalyalarını TFF Amatör İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara’dan teslim aldı.