Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü açık ve kapalı tenis kortlarında yapılan 14 Yaş Yaz Tenis Kupası’nda Tek Erkek ve Tek Kızlar’da finalistler belli oldu.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Spor Komleksi’nde bulanan açık ve kapalı tenis kortlarında yapılan 14 Yaş Yaz Tenis Kupası’nda Tek Erkek ve Tek Kızlar’da yarı final müsabakaları oynandı. 

14 Yaş Tek Erkekler Tenis Şampiyonası’nda Yarı final müsabakalarında kazanan isimler belli oldu. Yarı Finalde kazanan Erden Er ve Güney Ege Çetin final maçında karşı karşıya gelecek. Yarı Final maçında Erden Er rakibi Bartu Çitak karşısında 6-0/6-1’lik skorlarla kazanarak adını finale yazdırmayı başardı. Güney Ege Çetin ise rakibi Bora Demirtola ile karşı karşıya geldi. Müsabakada 6-2/7-5’lik skorlarla 2 seti kazanan Güney Ege Çetin ikinci finalist olmayı başardı. 

14 Yaş Tek Kızlar Tenis Şampiyonası’nda Yarı final müsabakalarında kazanan isimler ise Esila Kahraman ve Şevval Altın finalde karşılaşacak. Yarı Finalde Ekin Güvendiksoy’la karşılaşan Esila Kahraman 6-3/6-0’lık skorlarla kazanarak finale yükseldi. Şevval Altın ise yarı finaldeki rakibi Sude Çapoğlu’nu 6-3/6-1’lik skorlarla mağlup etmeyi başararak finale yükseldi. 

FİNAL MAÇLARI BUGÜN 

Yarı finalde başarılı olan finale yükselen Esila Kahraman-Şevval Altın, Erden Er-Güney Ege Çetin final maçlarında karşı karşıya gelecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Açık Tenis Kortları’nda sabah saat 8.30’da başlayacak olan filan maçlarında kazananlar şampiyon olacak.