Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü açık tenis kortlarında oynanan 14 Yaş Yaz Tenis Kupası’nda Tek Erkek ve Tek Kızlarda şampiyon olan tenisçilere ödülleri Afyonkarahisar Protokolü tarafından verildi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü açık tenis kortlarında yapılan 14 Yaş Yaz Tenis Kupası’nda Tek Erkek ve Tek Kızlarda final maçları oynandı. Yapılan turnuva sonunda birinci ve ikinci olan sporculara ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, İl Genel Meclisi ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Park Afyon AVM Müdürü Kemal Baştürk katıldı. 

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü açık tenis kortlarında oynanan 14 Yaş Yaz Tenis Kupası’nda Tek Erkek ve Tek Kızlarda şampiyon olan tenisçilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Erkeklerde şampiyon olan Erden Er şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Erhan Günay’dan, ikinci olan Güney Ege Çetin kupasını AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’den takdim aldı. Kızlarda şampiyon olan ve Afyonkarahisarlı olan Şevval Altın ise kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’tan, ikinci olan Esila Kahraman kupasını Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’tan teslim aldı. Ayrıca ödül töreni sonunda turnuvaya katkı sağlayanlara da şilt takdim edildi.