Afyonakrahisar Frig Vadisi’nde düzenlenen ve Türkiye’nin farklı illerinden 650 sporcunun katıldığı 14 yaş altı oryantiring yarışması sona erdi. Müsabakalar neticesinde başarı gösteren sporcular madalyalarını aldı. 

Her geçen yıl spor şehri Afyonkarahisar’da oryantiring yarışları giderek artıyor. Yarışmaya katılan sporcu ve antrenörler Frig Vadisi’nin oryantiring sporu için çok elverişli bir bölge olduğunu ifade etti. Bu anlamda, Türkiye’nin birçok yerinden ulaşımın kolay bir şekilde sağlanması ve konaklama imkanlarının gelişmiş olmasından dolayı Afyonkarahisar birçok müsabakaya ev sahipliği yapıyor.
Afyonkarahisar’dan yarışmaya katılan Nar Tanesi Eğitim Kurumu ve Osmanköy Ortaokulu sporcuları da yarışmada başarı elde ederek madalya almaya hak kazandı.

Yarışmalar neticesinde derece elde eden sporculara ödülleri; Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Oryantiring Federasyon Başkanı Tekin Çolakoğlu, Afyonkarahisar Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen ve şube müdürleri tarafından takdim edildi.