Okul Sporları faaliyet programında bulunan Masa Tenisi Yıldızlar müsabakası Çiğiltepe Spor Salonunda sona erdi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu tarafından takdim edildi.

Afyonkarahisar’da Okul Sporları karşılaşmaları farklı branşlarda tüm hızıyla devam ediyor. Yıldızlar masa tenisi müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonunda heyecan dolu maçlara sahne oldu. Yıldız kızlar kategorisinde; Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu birinci, Derbent Ortaokulu ikinci, Afyon TED Koleji üçüncü, Çobanlar Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldız erkekler kategorisinde; Bahçeşehir Koleji birinci, Yaylabağ Ortaokulu ikinci, Çobanlar İmam Hatip Ortaokulu üçüncü, Karacaahmet Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Müsabakaların neticelenmesinin ardından İl Müdürü Kasapoğlu: “ Okul Sporları masa tenisi müsabakalarımızı Çiğiltepe Spor Salonunda tamamladık. Bir kez daha görmüş olduk ki Milli Mücadele’nin kazanıldığı bu topraktaki gençler spora ilgili. Masa tenisi branşına da bir hayli ilgi ve katılım yüksek. Burada derece elde eden takımlarımız grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Ben inanıyorum ki bu gençler grup müsabakalarında da derece elde edecek ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Emeği geçen; beden eğitimi öğretmenlerini ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalya ve kupaları, İl Müdürü Kasapoğlu tarafından verildi.