Antalya’da yapılan Ercan Özhan Muaythai Türkiye Şampiyonasına katılan Şanlı Spor Kulübü sporcuları 1 gümüş 4 bronz madalya kazandı.

Bin 250 sporcunun katılımıyla Antalya’da yapılan Ercan Özhan Büyükler ve Gençler Muaythai Türkiye Şampiyonasına ilimizden 3 kulüp 9 sporcu katıldı. Şanlı Spor Kulübü sporcularından A Class Büyük Erkekler 51 kiloda Muhıbullah Aziz gümüş madalyanın sahibi olurken, 48 kiloda M. Şahin Demir, 54 kiloda M. Kazım Köken bronz madalyanın sahibi oldu. Büyük bayanlar kategorisinde 60 kiloda mücadele eden Kübra Kocakuş ile Üst Genç Erkeklerde yarışan 71 kiloda Mustafa Tozlu da bronz madalya aldı. Şanlı Spor Kulübü müsabakalarda aldığı 1 gümüş 4 bronz madalyanın sevincini yaşadı. 

Sporcularının aldığı derecelerden memnuniyetini dile getiren antrenör Serdar Şanlı, “7 sporcu ile katıldığımız müsabakalarda 5 madalya ile ilimize döndük. Sporcularımla gurur duyuyorum. Tabii önümüzde daha çok maçımız var bu yüzden antrenmanlara hız kesmeden devam edeceğiz. Önümüzdeki maçlara yoğunlaşarak ilimize daha büyük başarılar getireceğimizden eminiz.” İfadesinde bulundu.