Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen 'Sokaklar Bizim’ 3x3 Basketbol Turnuvası Afyonkarahisar’da da başladı.

Sporun gelişimine katkı sağlamak ve spor branşlarının bilinirliğini arttırmak amacıyla 'Sokaklar Bizim’ 3x3 Basketbol Turnuvasına Tınaztepe KYK, The Nightmare, Adaletin Kılıcı ve Bayraktepe olmak üzere 4 takım katıldı. 

Turnuva Tınaztepe KYK ile Bayraktepe takımı arasında yapılan müsabaka ile başladı. Tınaztepe KYK rakibi Bayraktepe’yi 20-3 mağlup etti. Daha sonra karşılaşan The Nightmare rakibi Adaletin Kılıcı’nı 13-10 mağlup etti. 

Turnuvanın ilk devresinde yapılan müsabaka sonuçları;

1 DEVRE

SKOR

 

TINAZTEPE KYK

20

3

BAYRAKTEPE

THE NİGHTMARE

13

10

ADALETİN KILCI

TINAZTEPE KYK

17

9

ADALETİN KILICI

BAYRAKTEPE

6

18

THE NİGHTMARE

TINAZTEPE KYK

15

26

THE NİGHTMARE

ADALETİN KILICI

14

12

BAYRAKTEPE


2 devreden oluşan müsabakalarda ilk devre bugün yapılan müsabakalar ile tamamlandı. Turnuvanın ikinci devresi 20 Kasım Çarşamba günü yapılacak.

Dereci: “Halkımızı Turnuvalara Bekliyoruz”

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, tüm Afyonkarahisarlıları projeye davet etti. Dereci, “Halkımızın düzenli spor yapması ve sporu sevmesi için başlatılan “Sokaklar Bizim 3x3 Baksetbol Turnuvası” ve “Evinin Sultanları voleybol Turnuvası” projeleri kapsamında 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi. 

Turnuvalar Devam Edecek

Siz de ‘Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol’ ile ‘Evinin Sultanları Voleybol’ turnuvalarına katılmak için 3 kişiden oluşan takımınızı oluşturup, il müdürlüğümüze başvuru yapabilirsiniz. Turnuvalar ücretsiz olup Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonuna başvuruda bulanabilirsiniz.