İlimize kazandırılan Spor Kompleksiyle birçok dalda gerçekleştirilen spor müsabakalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz.  Türkiye Güreş Federasyonu 2019-2020 sezonu faaliyet programında yer alan Minikler 1. Lig ve 2. Lig güreş müsabakaları ev sahipliğimizde yapılacak. 

Farklı illerden 30 takımın yer aldığı Minikler 1. Lig ve 2. Lig müsabakalarında yaklaşık 300 sporcu ter dökecek. 19 Kasım 2019 tarihinde saat 10.00’da başlayacak olan müsabakalar üç gün sürecek.

Fikstür Çekildi

Tınaztepe Spor Salonunda yapılacak olan müsabakaların fikstürü Kocatepe Spor Kompleksi B Blok toplantı salonunda çekildi. Fikstür Çekimine Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Feyzullah Dereci, Spor Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Kılınç, Müsabaka Baş Hakemi Levent Şen, Yurt Dışı Faaliyet Personeli Selçuk Alparslan, Güreş Federasyonu Milli takımlar Genel Koordinatörü Adem Varlık ile Lig Yürütme Kurulu Başkanı Sait Temiz katıldı. 

Minikler 1. Lig Takım ve Grupları

Minikler 1. Lig müsabakaları 4 grupta yapılacak. A grubunda Kayseri Talaş, Ordu GSK ve Sivas, B grubunda Beşiktaş, Antalya Elmalı, Antalya Korkuteli ve Şanlıurfa, C grubunda İstanbul, Batman Petrol, Bursa, Tokat Turhal ve D grubunda Göksun GEM, Kahramanmaraş ve Kocaeli takımları mücadele edecek.

Minikler 2. Lig Takım ve Grupları

Minikler 2. Lig müsabakaları 4 grupta yapılacak. A grubunda Osmaniye GSK, Muğla, Çorum GSK ve Kahraman Maraş, B grubunda Adana, Çorum, Tokat Zile ve Mersin GSK, C grubunda Çatalca, Rize, Kızılcahamam ve Edirne, D grubunda ise Sancaktepe, Konya Selçuklu, Balıkesir ve Erzincan GSK takımları minderde ter dökecek.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm takımlara başarılar dileriz.