Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklara yarıyıl tatilinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenledi. 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Gençlik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı görev yapan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Gençlerin serbest zamanlarını etkin bir şekilde değerlendirebilmesi için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenliyor. Bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan gençlere sömestr tatilinde etkinlikler düzenlendi. 

Yarıyıl tatili boyunca ‘Sevgi Evleri’nde kalan 20 kız ve 10 erkeğin katıldığı Ebru, Eğitici oyunlar, Belgesel izleme, Badminton ve Basketbol gibi sportif etkinliklerin yanı sıra Değerler eğitimi, Hayata değer kat sunumu ve tanışma oyunları gibi etkinlikler düzenlendi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Liderleri ve Gönüllü gençler tarafından yapılan etkinlikler ile Sevgi evlerinde kalan gençlere güzel bir yarıyıl tatili geçirmeleri sağlandı.