Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Voleybol İl Temsilciliği ve Afyonkarahisar Voleybol Severler ve Hakemler derneğinin bitrlikte hazırladığı bu organizasyon Afyonkarahisarda voleybolu sevdirmek ve yaygınlaştırmak adına düzenlenmiş bir dostluk turnuvasıdır. 15 - 17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Uydukent Akarçay parkında plaj voleybolu yapılacaktır. 

AFYONKARAHİSAR KUM VOLEYBOLU ŞARTNAMESİ

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Voleybol İl Temsilciliği ve Afyonkarahisar Voleybol Severler ve Hakemler Derneğinin birlikte hazırladığı bu organizasyon Afyonkarahisar’da voleybolu sevdirmek ve yaygınlaştırmak adına düzenlenmiş bir dostluk turnuvasıdır.

Turnuva 15.08.2014 – 17.08.2014 tarihleri arasında (Cuma, Cumartesi, Pazar) uydukent akarçay parkında yapılacaktır.

Fikstür çekimi 11.08.2014 pazartesi günü saat 18:00’da uydukent yeni hastane karşısı uydukent İşhanı kat:2 de bulunan Afyonkarahisar Voleybol İl Temsilciliği binasında yapılacaktır. Bütün katılımcıların orda olması gerekmektedir.

Turnuvaya katılım ücretsizdir.

Turnuva Afyonkarahisar Hakemleri tarafından yönetilecektir.

Turnuva Teknik heyeti Afyonkarahisar  Belediyesi 1 kişi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün belirleyeceği bir kişi, Afyonkarahisar Voleybol il temsilcisi ve bildireceği bir ulusal hakem olmak üzere toplam 5 kişiden oluşacaktır.

Turnuva sırasında itirazlar teknik komiteye yazılı olarak yapılacak ve itiraz bedeli olarak 250 TL yatırılacaktır. İtiraz haklı bulunduğu takdirde alınan ücret iade edilecek şayet itiraz haklı bulunmaz ise turnuva geliri olarak aktarılacaktır.

Müsabakalar 21 sayı üzerinden kazanılmış iki set olarak belirlenmiştir.

Turnuva eleme usulü yapılacaktır, yenilen takım elenecektir.

Eğer bir takım maç saatinde, maçta hazır bulunmadığında 15 dk beklenir ve gelmez ise hükmen mağlup olur.

Müsabaka esnasında herhangi bir sakatlanmadan dolayı oyunculardan biri oynayamazsa eksik takım ilan edilir ve hükmen mağlup edilir.

Müsabaka bay ve bayan olmak üzere iki kategoride yapılacaktır yaş sınırı 18 yaş ve üzeri olarak belirlenmiştir.

Turnuvaya kimin isimleri yazdırıldı ise turnuva sonuna kadar o isimler müsabakaya katılabilir onun dışında müsabakaya katılamaz.

Müsabakalara girecek takımlar iki sporcudan oluşur.

Turnuva sırasında sporcu değişikliği yapılmaz.

Turnuvaya katılmak isteyen takımlar Ek-te bulunan formu doldurarak imzalı şekilde 20.07.2014-01.08.2014 tarihine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine teslim edeceklerdir.

Turnuvaya katılmak için Ek-teki bilgiler doldurulup imzalanıp müracaat edilmelidir.

Müsabaka sonunda bay ve bayan takımlarından 1. Olana 250 TL para ödülü verilecektir.

Müsabaka sonunda 1.2.3. olarak dereceye giren takımlara  kupa verilecektir. Ayrıca tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

 

Ek-1:

Katılım Formunu indirmek için tıklayınız.

Ek-2: 

Şartnameyi indirmek için tıklayınız.