Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde “Kültür ve Sanat Yarışmaları” kapsamında ses ve şiir yarışması düzenlendi. Birinci olanlar bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Dereceye giren gençlere düzenlenen törenle ödülleri Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde “Kültür ve Sanat Yarışmaları” düzenleniyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde de gençler arası ses ve şiir yarışması düzenlendi. Ses yarışmaları 17-25 yaş aralığında gençlerin katılımıyla; Türk Müziği, popüler müzik ve özgün müzik kategorilerinde düzenlendi. Şiir yarışmaları ise 13-17 yaş ile 18-25 yaş aralığındaki gençlerin katılımıyla tamamlandı.

Yoğun katılımın olduğu ses ve şiir yarışmalarında birinci olan gençler Afyonkarahisar’ı bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazandı.

Dereceye girenlere ödülleri; İl Müdürü Kasapoğlu,  Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, Gençlik Faaliyetleri Müdürü Ali Abaylu ve Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Ceylan tarafından takdim edildi.