Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Futbol Süper Lig Play-Off müsabakaları düzenlenen final müsabakasının ardından tamamlandı. Final müsabakasının öncesinde şöhretler karması maç yapılarak şölen havasında bir karşılaşma oynandı.

Kocaeli ve İstanbul kulüpleri arasında oynanan final maçı öncesinde Afyonkarahisar protokolünün de katılımı ile geleneksel hale getirilen şöhretler karması maçı yapıldı. Maça, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'nın eşi Burhan Selim Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekilleri, Ali Özkaya, İbrahim Yurunuseven, Hasan Arslan, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, diğer protokol üyeleri, işitme engelliler milli takım oyuncuları ve masterler oyuncuları katıldı. 

15 dakika yapılan müsabakada kırmızı ve beyaz takımlar sahada yerini aldı. Kırmızı takımın penaltından bulduğu golü AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, beyaz takımın penaltından bulduğu golü ise Vali Yardımcısı Mehmet Keklik kaydetti. Maç 1-1 tamamlandı.