Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun başkanlığında ilçe müdürleri ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İlçelerde planlanan sportif faaliyetler hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, Afyonkarahisar ilçelerinde gerçekleştirilecek olan spor etkinlikleri, organizasyonlar ve projeler ele alındı. İlçe müdürleri, il müdürüne bu faaliyetlerle ilgili bilgi verdi ve önerilerini sundu. Sportif faaliyetlerin düzenlenmesi, spor salonlarının kullanımı, spor tesislerinin bakımı ve geliştirilmesi gibi konular toplantının ana gündem maddeleri arasındaydı.

Değerlendirme toplantısı, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ilçeler arasındaki koordinasyonu sağlamak, spor etkinliklerini planlamak ve daha etkili bir şekilde organize etmek amacıyla düzenlendi. 

Toplantı esnasında değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Kasapoğlu: “Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporun yaygınlaştırılması, gençlerin spora teşvik edilmesi ve sağlıklı bir yaşam bilincinin oluşturulması konularında önemli çalışmalara imza atmaktadır. Toplantıda ortaya çıkan fikirler ve yapılan değerlendirmeler, ilçelerdeki gençlik ve spor faaliyetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesine şüphesiz ki katkı sağlayacaktır. Ayrıca ilçe müdürlerimizle Temmuz ayında açılışı planlanan İl Spor Merkezleri hakkında da görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.