Muğla'da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Durgunsu Kano Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Kupası Yarışları'nda sporcularımız Ahmetcan İşlek ve Sude Gölcük madalya kazandılar.
13 il ve 31 kulüpten 230 sporcunun katıldığı yarışlarda Ahmetcan İşlek, C1 500 metrede gümüş madalya ve C1 200 metrede altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Büyük kadınlar kategorisinde ise Sude Gölcük, K1 500 metrede bronz madalya kazandı.
Kano branşının ilimizde başlamasıyla birlikte sporcularımız kısa sürede başarı elde etmeye başladılar. 
Sporcularımızın bu başarısı, Afyonkarahisar’da büyük sevinçle karşılandı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “İlimizde yeni spor dallarından biri olan Kano branşında antrenörümüzün ve sporcularımızın başarı elde ettiğini görmek bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Kasapoğlu, Afyonkarahisar’da kano sporunun gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
Sporcularımız önümüzdeki günlerde Ordu’da yapılacak Durgunsu Kano Okul sporları Türkiye Şampiyonasında ve Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kupasında da mücadele edecekler. Bu başarı müsabakalar öncesi sporcularımıza büyük moral oldu.
Bu sonuçlar, antrenmanları aksatmadan büyük bir azimle çalışmanın başarıyı da beraberinde getirdiğini gösteriyor. Kano Antrenörümüz Mert Yıldırım’ı ve sporcularımız Ahmet Can İşlek ile Sude Gölcük’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.