Afyonkarahisar Spor Kompleksi açık ve kapalı Tenis Kortları 8-9-10 Yaş Yaz Kupası 6 yarı finalleri  tamamlandı. 

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Spor Kompleksi’nde bulanan açık ve kapalı Tenis Kortlarında yapılan 8-9-10 Yaş Yaz Tenis Kupası 6’ya yaklaşık 60 minik sporcu katıldı. Tek Erkek ve Tek Kızlar yarı final müsabakaları oynandı. 10 Yaş Tek Erkekler yarı final maçlarında Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü öğrencileri yarıştı. Ali Bozca ile Fatih Gümüyün  mücadelesinde Bozca rakibini 4-0/4-0’lık skorlarla mağlup ederek finale yükseldi. Nihat Alaz Akkent’le yarışan Yiğit Efe Yılmaz ise rakibini 4-0/4-1’lik skorlarla mağlup ederek finale yükseldi.

10 Yaş Tek Kızlarda yarışan Uşaklı sporcu Kardelen Laçinok, Afyonlu sporcu Side Mazi’yi mağlup etmekte zorlandı. 4-1’lik skorla ilk seti kazanan Laçinok, ikinci seti rakibi Side’ye 4-0’lık skorla kaptırdı. Üçüncü sette ise Laçinok, 4-1’lik skorla kazanarak adını finale yazdırdı. Diğer Yarı final maçında da Konya sporcusu Defne Obuz ile Uşak sporcusu Ada İnal yarıştı. Obuz’un 4-0/4-0’lık skorlarla kazandığı bu karşılaşmadan sonra diğer finalist oldu.

9 Yaş Tek Erkekler Yarı Finali’nde Ege Çankaya ile Hasan Batu Kargı yarışırken 4-1/4-0’lık skorlarla kazandı ve adını finale yazdırdı. Mehmet Akif Köken ile Ömer Umut Güneş’in yarıştığı diğer yarı finalini ise 1-4/5-4/7-2’lik skorla la Güneş kazanarak finale yükseldi. 9 Yaş Tek Kızlar Yarı Final ilk karşılaşmasında Meryem Bilge Şahin ile Elif Buse Deveci mücadele etti. Bu karşılaşmayı 4-2/5-4’lük skorlarla kazanan Şahin adını finale yazdırdı. İkinci yarı final maçında da Pelin Karadağ ile Eda Atlı yarıştı. Bu maçı da 4-0/4-1’lik skorlarla kazanan Karadağ finalist oldu.