Okul Sporları Badminton Gençler Grup müsabakaları 110 sporcunun katılımıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi BESYO Spor Salonunda yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile “Okul Sporları” tüm illerde yapılmaya devam ediyor. İllerinde yapılan Badminton Gençler müsabakalarında birinci olan takımlar gruplara gitmeye hak kazanıyor. Türkiye’de Okul Sporları Badminton Gençler Müsabakaları 9 ayrı grupta yapılacak ve gruplardan çıkan ilk iki takım ile KKTC gelecek olan bir takım olmak üzere toplam 19 takım Türkiye Şampiyonu olmak için yarışacak. 
9 ayrı gruptan bir tanesi de ilimizde yapıldı. BESYO Spor Salonunda yapılan Badminton Gençler Grup Müsabakalarına 11 Erkek 10 Kız takımı olmak üzere toplam 110 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda kızlarda Eskişehir TOKİ Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi birinci, Ankara Subay Evleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Denizli Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi üçüncü ve İstanbul Füsün Yönder Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Erkeklerde ise Eskişehir Tayfur Bayar Anadolu Lisesi birinci, Ankara Ahmet Andican Ticaret Meslek Lisesi ikinci, İzmir Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Adana Sunar Nuri Çomu Anadolu Lisesi dördüncü oldu.