Birevim tarafından hayata geçirilen Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afyonkarahisarlı sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteği sağlandı.

Birevim, BEKA (Beşeri ve İktisadi Kalkınma) Derneği ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Bir Gelecek Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteğinde bulunuldu.
Program, heyetin Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyareti ile başladı. Ziyarette Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Bilal Şenel hazır bulundu. 

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, katkılarından dolayı Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya ve beraberindekilere teşekkür etti.

“SPOR,GELİŞİME KATKI SAĞLAR”

Program daha sonra Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin de katılımıyla Çiğiltepe Spor Salonu’nda devam etti.

Burada bir konuşma yapan Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay: “Çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmesinde spor çok önemli bir katkı sağlar. Sadece fiziksel anlamda değil, aynı zamanda ruhsal, bilişsel, sosyal ve kişisel gelişiminde de spor, önemli bir rol oynar. Bu sebeple masa tenisi ekipmanı desteği programımızın 11.sini Afyonkarahisar’da düzenledik. Sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Bizlere destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya, Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkür ederim.” dedi.

Program plaket takdimi ile sona erdi.