Okul Sporları faaliyet programında yer alan yıldızlar ve küçükler atletizm müsabakaları sona erdi. Karşılaşmalar neticesinde dereceye giren sporculara ödülleri İl Müdürü Kasapoğlu tarafından takdim edildi.

Spor şehri Afyonkarahisar’da Okul Sporları kapsamında müsabakalar sürdürülüyor. 264 sporcunun katılımıyla düzenlenen yıldızlar ve küçükler atletizm müsabakaları heyecan dolu anlara sahne oldu. Karşılaşmalar; uzun atlama, gülle atma, cirit atma, koşu, engelli koşu, yüksek atlama, disk atma ve fırlatma topu alanlarında gerçekleştirildi. Kocatepe Spor Kompleksi Atletizm Sahasında düzenlenen müsabakalarda başarı gösteren sporcular grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil etmeye hak kazandı.

Final müsabakalarının ardından Atletizm pistinde düzenlenen ödül töreni ile başarı gösteren sporculara kupa ve madalyaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından takdim edildi.

Başarı elde ederek grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek sporcu ve takımların listesi afyon.gsb.gov.tr adresinde bulunan ilgili haber metninin içerisine eklenmiştir.

 

KÜÇÜK ERKEKLER YARIŞMA SONUÇLARI

YILDIZ KIZLAR YARIŞMA SONUÇLARI

KÜÇÜK KIZLAR YARIŞMA SONUÇLARI

YILDIZ ERKEKLER YARIŞMA SONUÇLARI