İUP KAPSAMINDA ALINACAK TEMİZLİK PERSONELİNİN NOTER KURA SONUÇLARI VE TESLİM EDİLECEK BELGELER

02.10.2024
İş Gücü Uyum Programı kapsamında 120 Temizlik İşçisi Personel 01.10.2024 tarihi saat 10.00’da Çiğiltepe Spor Salonunda gerçekleşen noter kurası sonucu belirlenmiştir.

İUP kapsamında katılımcı olmaya hak kazanan 120 Temizlik Görevlisi adayın isimlerinin yer aldığı liste (Merkez ve İlçe ) aşağıda yer almaktadır. 

Listede bilgileri yer alan katılımcıların evrak teslimi 02.10.2024 tarihi saat 14.00’da başlayacak olup 08.10.2024 saat 17.30’da  sona erecektir. 
Evrak teslimi Kocatepe Spor Kompleksi Dörtyol Mah. Aşık Veysel Caddesi No:2 Afyonkarahisar adresinde bulunan İl Müdürlüğümüze yapılacaktır.

Listede İsmi Bulunan Katılımcıların Teslim Etmesi Gereken Belgeler;

a. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı yanında olacak)

b. Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

c. Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi (aynı hanede oturan kişilerin yer aldığı belge, E-Devlet üzerinden alınabilir.) ve ikametgah belgesi(E-devlet üzerinden alınabilir)

d. Kendisi ve aile fertlerini kapsayacak şekilde aynı hanede yaşayan ve 18 (dahil) yaşından büyük kişilerin ayrı ayrı Sigorta Tescil ve Hizmet Dökümü ile Sosyal Güvenlik Kayıt Belgeleri(E-Devlet üzerinden  alınacaktır), Maaş Bordroları, öğrenci ise öğrenci belgesi 

e. Maaş Bordrosu (Aynı hanede ikamet eden ve çalışan kişilerden en son aldığı 2 aya ait maaş bordroları, fazla mesai bordroları, ikramiye bordroları, vb. tüm bordrolar.)
f. Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.

g.        Adli Sicil Kayıt Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

ğ.        Fotoğraf (1 adet) (Vesikalık veya biometrik olabilir.)

h.        Beyan Formu (İl Müdürlüğümüzden temin edilecek olup, evrak teslimi esnasında doldurulacaktır.)

*Katılımcıların Hane toplam gelirine ikramiye, promosyon, mesai dahil zirai kazançlar ve diğer tüm kazançlar dahil edilecektir, toplam hane gelirinin net asgari ücretin 2 katını (34.004,24 TL) geçmemesi ve başvuru tarihinden önceki son bir aylık sürede sigortalı olmamaları gerekmektedir.
 
Noter kura sonucuna ulaşmak için tıklayınız.