2026 YILI ADAY HAKEM KURSU VE LİSANS YENİLEME SEMİNERİ AFYONKARAHİSAR’DA DÜZENLENECEK
25.03.2026Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek olan 2026 yılı Aday Hakem Kursu ve Lisans Yenileme Semineri, 4 Nisan Cumartesi günü Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
Afyonkarahisar’da yapılacak seminer, saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek olup motosiklet branşında görev almak isteyen aday hakemler ile mevcut hakemlerin katılımına açık olacak.
Seminer kapsamında aday hakem kursuna katılacaklar ile lisans yenileme işlemi yapacak hakemlerden belirlenen evrakların eksiksiz şekilde hazırlanması isteniyor.
Başvuru İçin İstenen Evraklar
2026 Lisans Başvuru Formu (el yazısı ile doldurulmuş ve imzalı olacak)
Adli sicil kaydı
Kimlik fotokopisi
Vesikalık fotoğraf
Seminer katılım ücret dekontu
Katılım Ücretleri
Yeni aday hakemler ve C lisans sınavına girecek aday hakemler için 1.250 TL
B1, B2, B3, A ve elit hakemler için 2.000 TL
Yetkililer, seminere katılacak hakem ve aday hakemlerin başvuru belgelerini eksiksiz şekilde hazırlamaları gerektiğini belirterek, motosiklet sporlarının gelişimine katkı sağlayacak eğitim faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.