TOPLUM YARARINA PROGRAM KAPSAMINDA 100 TEMİZLİK İŞÇİSİ İÇİN EVRAK TESLİM SÜRECİ BAŞLADI
01.10.2026Toplum Yararına Program kapsamında 100 Temizlik İşçisi Personel 30.09.2026 tarihi 10.00-17.00 saatleri arasında İl Müdürlüğümüz B Blok Konferans Salonunda liste yönetimi ile komisyon tarafından belirlenmiştir.
Ekli listede bilgileri yer alan adayların aşağıda yer alan evrakları 01.10.2026 tarihinden itibaren 06.10.2026 tarihi saat 17.00’ye kadar Kocatepe Spor Kompleksi Dörtyol Mah. Aşık Veysel Caddesi No:2 Afyonkarahisar adresinde bulunan İl Müdürlüğümüze (Personel Birimine)teslim etmesi gerekmektedir.
Listede İsmi Bulunan Katılımcıların Teslim Etmesi Gereken Belgeler;
a.
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı yanında olacak)
b.
Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınabilir.)
c.
Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi (E-Devlet üzerinden alınacak ikametgah belgesi talep edilmemektedir aynı hanede oturanlara ait belge olacak)
d.
Kendisi ve aynı hanede yaşayan 18 (dahil) yaşından büyük kişilerin ayrı ayrı Sigorta Tescil ve Hizmet Dökümü ile Sosyal Güvenlik Kayıt Belgeleri(E-Devletten barkodlu alınabilir)
e.
Aynı hanede ikamet eden ve çalışan varsa Maaş Bordrosu (en son aldığı 2 aya ait maaş bordroları, fazla mesai bordroları, ikramiye bordroları, vb. tüm bordrolar.)
f. Adli Sicil Kayıt Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.)
g. Fotoğraf (1 adet) (Vesikalık veya biometrik olabilir.)
ğ. Beyan Formu (İl Müdürlüğümüzden temin edilecek olup, evrak teslimi esnasında doldurulacaktır.)
* Başvuruda bulunan kişinin İŞKUR’a başvurduğu tarih itibariyle sigortalı olmaması ve toplam hane gelirinin bir aylık net asgari ücretin 1,5 katını geçmemesi gerekmektedir. Hane toplam gelirine ikramiye, promosyon, mesai dahil zirai kazançlar ve diğer tüm kazançlar dahil edilecektir.
Listeye ulaşmak için
tıklayınız.