Afyonkarahisar, spor alanında yeni bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşıyor. Taşoluk Belediye Spor Kulübü'nden üç yetenekli sporcu, Fatma Yılmaz, Hava Konca ve Yağmur Karabacak, Ürdün'de düzenlenecek olan U17 Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere Milli Takıma seçildi. 20-24 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bu şampiyonada, genç sporcular ülkemizi ve Afyonkarahisar'ı en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecekler.

Başarıya giden yol

Fatma Yılmaz, Hava Konca ve Yağmur Karabacak, uzun ve zorlu bir hazırlık sürecinin ardından bu önemli turnuvaya katılmaya hak kazandı. İstanbul’da yapılan hazırlık kamplarında yoğun antrenman programlarına tabi tutulan sporcular, fiziksel ve mental açıdan en üst seviyede performans gösterebilmek için var güçleriyle çalışıyor. Antrenörlerinin önderliğinde, her bir sporcu kendi kategorisinde üstün başarılar elde ederek Milli Takım'a seçildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’ndan destek mesajı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcularımızın bu büyük başarısı hakkında yaptığı açıklamada, “Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nün üç başarılı sporcusunun Milli Takıma seçilmesi bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Fatma Yılmaz, Hava Konca ve Yağmur Karabacak, Afyonkarahisar'ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Kendilerine başarılar diliyor, Ürdün'de yapılacak olan U17 Dünya Şampiyonası'ndan madalyalarla dönmelerini temenni ediyorum.” dedi.
Kasapoğlu, ayrıca sporcuların yetişmesinde emeği geçen antrenörlere, kulüp yöneticilerine ve sporcuların ailelerine de teşekkür etti. Gençlerin sporla iç içe olmalarının önemine vurgu yapan Kasapoğlu, Afyonkarahisar’ın spor alanında daha birçok başarıya imza atacağının altını çizdi.