Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu göreve başladı. İl Müdürü Kasapoğlu, İl Müdürlüğündeki hizmet ve birim müdürleri ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu kimdir?

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 1971 yılında Terme'de doğdu. İlköğretim ve Ortaöğretim hayatını 1981 yılında Terme Fatih İlkokulunda tamamladı ve 1989 yılında Terme İmam hatip Lisesini bitirdi. Üniversite öğrenimini ise 1992-96 yılları arasında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Ayrıca AÖF Spor Yöneticiliği bölümünü bitirdi. 19 Mayıs Üniversitesi Yüksek Lisansı tez aşamasında devam etmektedir.

1998-2004 yılları arasında Bafra Evren Uşağı İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı. 2004-2010 yılları arasında ise İlkadım Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2010 yılından itibaren Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda bir yıl Bölge Müdür Yardımcılığı, iki yıl ise Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 2019 yılına kadar Kredi ve Yurtlar Kurumunda il müdürü olarak görev yaptı. 3 Ocak 2019 tarihine gelindiğinde ise Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne il müdürü olarak atandı. İsmail Hakkı Kasapoğlu, 18 Temmuz 2022 tarihinde itibaren Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve başladı.

Kasapoğlu, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında Yönetici olarak görev yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında, vakıf ve derneklerde aktif olarak görev almaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.