Afyonkarahisar’da spora ve gençlere verilen önem her geçen gün artarken, bu kapsamda düzenlenen Taekwondo Yıldızlar İl Seçmesi müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonu'nda başladı. Müsabakalara 22 kadın ve 14 erkek sporcu katılım sağlıyor. Sporcular, üstün performanslarını sergileyerek il şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele ediyorlar.

Çiğiltepe Spor Salonu'nda büyük bir heyecan ve coşkuyla başlayan müsabakalara sporcuların yanı sıra, aileleri ve spor severler de ilgi gösterdi. 
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Taekwondo Yıldızlar İl Seçmesi müsabakaları, genç sporcularımızın yeteneklerini sergilemeleri ve gelecekte milli takımlarımıza kazandırılacak sporcuların seçilmesi açısından büyük önem taşıyor. Burada sergilenen azim, çalışma disiplini ve spor sevgisi bizleri çok mutlu ediyor. Sporun, gençlerimizin gelişiminde ne denli önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Afyonkarahisar olarak spora ve sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kasapoğlu, ayrıca müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, “Her biriniz, bu seçmelerde ortaya koyduğunuz performans ile gelecekteki başarılarınızın temelini atıyorsunuz. Sporun sizlere kattığı disiplin ve kararlılık, hayatınızın her alanında sizlere yol gösterecek. Tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.