Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Taha Akgül, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezi’ni (SEM) ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile bir araya gelen Akgül, genç sporcularla da yakından ilgilendi. Sporculara tecrübelerini aktaran ve motivasyon konuşması yapan Akgül, Türkiye'nin güreşteki geleceğinin emin ellerde olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

“Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla Türk sporunun gururu olmuş Sayın Taha Akgül’ü ilimizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. TOHM ve SEM sporcularımızla buluşarak onlara ilham vermesi bizler için çok kıymetli. Sayın Başkanımıza, hem Türk güreşine yaptığı katkılar hem de genç sporcularımıza gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum.”