2.KADEME HALK OYUNLARI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

18.12.2018
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2018-2019 sezonu eğitim planında yer alan 2. Kademe Halkoyunları Antrenör Yetiştirme kursları 21 Ocak - 05 Şubat 2019 tarihleri arasında ilimizde yapılacaktır. 15 gün sürecek olan  2. Kademe Antrenör Yetiştirme kursu Kocatepe Spor Kompleksinde yapılması planlanmaktadır.

Kurs başvuruları 14 Aralık 2018 – 16 Ocak 2019 tarihleri arasında e-Devlet Kapısına entegre edilen Spor Bilgi Sistemi üzerinden (https://www.turkiye.gov.tr/gsb-spor-bilgi-sistemi) yapılacaktır. Adayların; ön kayıt başvurusu sırasında istenen belgeleri ve vesikalık fotoğraflarını ilgili sisteme yüklemeleri ve yükledikleri belgelerin asılları veya onaylı suretlerini kurs yerindeki eğitim yöneticisine teslim etmeleri gereklidir. Başvuru sırasında istenen iletişim bilgilerinin (GSM ve E-Posta) ve belgelerin başvuru sahibine ait, doğru ve erişilebilir olması başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için önemlidir. Doğru ve erişilebilir olmayan veya başvuru sahibine ait olmayan iletişim bilgileri ve belgelerden kaynaklanan aksaklıklardan başvuru sahibi sorumludur. Söz konusu belgelerde mevzuata uygun olmayan herhangi bir durumun olması veya eksik evrak bulunması halinde adaylar hiçbir hak talep edemeyecektir.

Kurs katılım ücreti 650,00 TL olup, Spor Bilgi Sisteminden yapılan başvuru işleminin tamamlanması için sistemde kayıtlı e-posta adresinize gönderilecek REFERANS NUMARASI ile Türkiye genelindeki Türk Ekonomi Bankası  atm/gişelerinden veya internet bankacılığı üzerinden yatırılması gereklidir.

ÖNEMLİ: REFERANS NUMARASI OLMADAN YATIRILAN KURS ÜCRETLERİ SİSTEM TARAFINDAN KESİNLİKLE KABUL EDİLMEMEKTEDİR. KURS ÜCRETİNİN YATIRILMAMASI DURUMUNDA BAŞVURU SÜRECİ KESİNLİKLE TAMAMLANMAYACAKTIR.

Kursa katılacak adayların kesin kayıt listesi, ön kayıt işlemlerinin sona ermesine müteakip 17 Ocak 2019 tarihinde Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun web sayfası ve e-Devlet (Spor Bilgi Sistemi <<Başvurularım>>) bölümünde ayrıca ilan edilecektir. Bu aşamadan sonra kursiyerlerin iptal talebi ve ücret iadesi kabul edilmeyecektir. Kursa katılacak tüm adaylarımıza başarılar dileriz.

Detaylar: http://www.thof.gov.tr/2-kademe-antrenor-yetistirme-kurslari-acilacaktir/