GSB SPOR OKULLARI BAŞLIYOR! GENÇLER ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİ ALACAK

05.10.2023

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden gençler için müjdeli haber geldi. Uzman antrenörler eşliğinde 24 farklı branşta ücretsiz spor eğitimleri düzenlenecek. 3-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler atletizmden voleybola, bokstan masa tenisine kadar GSB Spor Okulları projesi kapsamında birçok spor branşında ücretsiz eğitim alma imkanı bulacak.

“Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz”

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, gençleri spora teşvik etme amacıyla gerçekleştirilen bu projeyle ilgili yaptığı açıklamada: "Bizler gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz. Bu sebeple farklı branşlarda ücretsiz spor eğitimleri verilecek. Bu sayede gençlerimiz hem boş zamanlarını değerlendirecekler hem de spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürecekler." dedi.

24 branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek

3-18 yaş aralığında bulunanlar; atletizm, badminton, basketbol, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, işitme engelliler atletizm, judo, kano, karate, masa tenisi, okçuluk, rekreatif spor (plates), taekwondo, tenis, voleybol, vücut geliştirme, yüzme, wushu, muay thai, halk oyunları ve boks branşlarına başvuru yapabilecek.

Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak

Başvurular E-Devlet üzerindeki Spor Bilgi Sistemi uygulamasından yapılacak. Spor Bilgi Sistemi üzerinden velayet kullanıcısına geçtikten sonra profilden yeniden telefon numarası güncellemesi yapılması gerekiyor. Belirtilen gün ve saatte belirtilen salonda ilgili branş antrenörü velilere yönelik bilgilendirme sağlayacak.

Başvuru videosu için